top of page

Make up och hårstyling

 

2010 utbildade jag mig till Make up artist och hårstylist. Jag har sedan dess jobbat som make up artist och hårstylist åt bl.a. Stockholms stylisterna, IMAA international model academy & agency, frilansande make up artist åt International Make Up Institute, och stylat på filminspelningar, musikvideos, bröllop m.m

Jag gör allt ifrån vardagsmakeuper till väldigt extrema sminkningar och specialeffekter.

 

Pris: Hör av dig för offert

Avancerad ansiktsmålning

 

Ska du på maskerad och vill briljera? eller vill du kanske förvandla dig lite extra till dansföreställningen? du har säkert idéer vad man kan använda avancerad ansiktsmålning till, och jag kan hjälpa dig att förverkliga dom!

 

Pris: Hör av dig för offert

Kroppsmålning

 

Kroppsmålning väcker folks uppmärksamhet. Det blir en slags illusion när en människa ser påklädd ut trots att så inte är fallet.Jag blev vinnare av Nordic bodypainting championship 2012 och kroppsmålar till reklam, show och evenemang. Allt ifrån coola fashionkroppsmålningar, kamoflagemålning till vackra mönster och faketatueringar till festen.

 

Pris: Hör av dig för offert

20211202_120857-01.jpeg

Målningar till vuxenfesten

 

Kan ansiktsmålning verkligen passa på vuxenfester? Javisst! Det har visat sig ofta bli en succé! Kolla in bilderna på mina vuxenanpassade små dekorationsmålningar i ansikte och på händer. Ett extra festligt inslag att bjuda på på festen!

 

Pris: Hör av er för offert.

Bellypainting

 

Gör din graviditet till ett roligt minne!

Jag förvandlar din mage till ett konstverk och fotar den så att du kan behålla det som ett roligt minne!

Du kan själv komma med idéer på motiv, kanske nån bild du har sett, eller så kan jag hjälpa till med idéer och du kan få kolla i mitt idé-album på nätet!

Bellypainting är vanligare i andra länder, bl.a. USA där det förekommer på s.k. baby shower, en fest i väntan på barnet. Men jag tog, först ut, bellypainting till Sverige och Stockholm!

Räkna med att det tar 2 tim, beroende på motiv såklart och du får fina bilder att spara och som du kan visa barnet när det blir större. Eller varför inte ge bort en bellypainting i present? Jag har presentkort!
Konstig grej? Ja, men roligt! och ett minne för livet!

 

Pris: 2500kr (inkl bilder)

 

 

bottom of page